RECENSIE
arrow&v

Laat een lief woordje achter...

LISELOTTE-KINDEREN ( september 2020)

Wat hebben we een mooie foto's doorgekregen! Wat ik dacht een hele opgave te zijn om een zittende baby te fotograferen.. Jij hebt het gewoon top gedaan! Ons zie je zeker nog eens terug!

NELE-ZWANGERSCHAP ( september 2020)

Supermooie foto’s! En hele vriendelijke madame! Topfotograaf! Was heel leuk om deze giveaway te winnen! Zeker een aanrader om onze newbornshoot bij haar nog eens te laten doorgaan. 🥰♥️

GITTE-HUWELIJK ( augustus 2020)

Al bijna elk seizoen heb je prachtige plaatjes vastgelegd van ons gezinnetje. Winter, herfst en laatst tijdens onze trouw in temperaturen van 35 graden. Nu staat er nog eentje gepland voor komende lente. De eerstecommunieshoot van ons oudste prinsesje. We zijn er nu al van overtuigd dat ook dit weer toppertjes zullen worden!

JORIEN-NEWBORN ( augustus 2020)

Prachtige foto's gemaakt door een top fotograaf! Ze is enorm geduldig, professioneel, alles gaat op het tempo van de baby. Een echte aanrader!

Wij komen zeker wel terug & volgende keer met onze 2 meisjes <3

LIES-FAMILIE ( augustus 2020)

Heel mooie foto's gemaakt door een top fotograaf!

Een echte aanrader!

Wij komen nog terug!!

Dank je wel!

LINDSAY-KINDEREN ( augustus 2020)

Lieve Alexandra, wij lieten bij jou al ontelbare momenten vastleggen. Keer op keer met een prachtig resultaat als gevolg. Je stelt ons op ons gemak, je laat de kinderen hun enthousiaste zelf zijn en tovert de mooiste beelden op jouw scherm. Mijn God wat zijn wij (en iedereen die onze foto’s ziet) toch enorme grote fan van jou. Je bent de beste!!! Allen daarheen <3

CHARLOTTE-FAMILIE ( juli 2020)

Van de zwangerschapsshoot tot de Sunset familie foto’s, stuk voor stuk prachtige foto’s die we ons heel leven zullen koesteren. Bedankt voor de prachtige foto’s Alexandra!

KATRICE-FAMILIE ( juni 2020)

Mijn favorietje als fotograaf! Je zorgt voor een speelse sfeer en maakt foto’s laten nemen niet ongemakkelijk!

ANNELIES-FAMILIE ( juni 2020)

Een dan verlegen, dan speelse 2 jarige fotograferen lijkt me een hele opdracht. Toch is een foto shoot bij Alexandra steeds een succes. Daarom zijn wij ondertussen al vaste klant. Keer op keer is er een ontspannen sfeer waardoor onze kleine kapoen niet in de gaten heeft dat hij op beeld wordt vastgelegd. Dit zorgt voor prachtige, spontane foto's die aantonen hoe wij echt zijn. Kiezen uit de galerij was geen makkelijke opdracht. Een absolute aanrader om kindjes op beeld vast te leggen.

KELLY-FAMILIE ( juni 2020)

Een heel mooie fijne ervaring met prachtige foto's die ik voor heel mijn leven ga koesteren !

STEFANIA-FAMILIE ( juni 2020)

Na een super ervaring tijdens onze eerste fotoshoot in januari heb ik mijn man verrast met de vaderdag-fotoshoot. Zowel ons dochtertje als de papa hebben samen genoten. Zoals bij onze eerste ervaring weer TOP foto's. Niet alleen de foto's zijn super mooi maar ook jijzelf Alexandra doet het super goed. Je merkt de passie als je aan het fotograferen bent. Je bent zeer creatief en stelt ons steeds op ons gemak. Dikke merci om onze herinneringen ook zo mooi vast te leggen!

SILVIE-LIFESTYLE ( juni 2020)

Mijn man houdt totaal niet van poseren en met 2 kleine kinderen erbij is het dan helemaal niet gemakkelijk om mooie gezinsfoto’s te verkrijgen. De lifestyle foto’s die je gemaakt hebt zijn dan ook super spontaan, in onze eigen omgeving. En wat een prachtresultaten! Zelfs mijn man was helemaal verkocht en zou van deze shoot een vast ding maken om de zoveel jaren! Jij hebt onze gevoelens, onze karakters 100% kunnen vastleggen en dit op een fantastisch mooie manier.

ANN-KINDEREN ( juni 2020)

Ik was toch met een bang hartje vertrokken want met beginnende pubers een fotoshoot vinden ze al niet meer zo cool! Maar ze vonden het al snel heel leuk en het resultaat is dan ook prachtig!! Bedankt voor de leuke avond en prachtige foto's!

SOFIE-KINDEREN (maart 2020)

Ik kies er nu de laatste foto shoot uit. Sam haar communie foto’s. Maar we zijn al zo vaak door jou verwend geweest met prachtige foto’s. We zijn je grootste fans! Vanaf de allereerste moment waren Sam en Robin op hun gemak bij jou. Je bent een superlieve meid met ontzettend veel talent. Bedankt voor alle prachtige herinneringen die je ons al hebt geschonken!

SARAH-NEWBORN (december 2019)

Newborn en bollebuik sessie laten doen. In een aangename , rustige sfeer. Er was ook steeds voldoende tijd ook voor een babbel om je op je gemak te voelen wat heel fijn was. Ook altijd goed bijgestaan ná het hele gebeuren om de foto’s te kiezen !

We kijken al uit naar de cake smash !

LIZE-KINDEREN (november 2019)

Dankjewel voor de super leuke fotoshoot van onze meisjes op de kerstschommel. Dankzij jouw foto's hebben we prachtige kerstkaartjes kunnen versturen. Een dikke dankjewel voor je foto's, voor je geduld, voor de afwerking ervan, voor je vriendelijkheid, je ideetjes voor de foto's, kortom voor alles zodanig dat het SUPER mooie foto's zijn! 

ELLEN-ZWANGERSCHAP (november 2019)

Ik heb al verschillende foto sessies gehad bij jou, ik vind herinneringen enorm belangrijk, sommige moet je gewoon vastleggen. Dit heb jij gedaan met mijn zwangerschap, na de geboorte, ... en zo gaan er zeker nog komen! 🤩 Jij maakt natuurlijke foto's met een sprankel magie erbij! Dankjewel om onze herinneringen tastbaar te maken.

TOSCA-FAMILIE (september 2019)

Een fotoshoot aan zee met mijn favoriete nichtje was geweldig! Zo genoten van het moment maar vooral van de foto’s nu. Ik hang in de hal van mijn nicht en zo zal zij ooit ook bij mij hangen. Allemaal dankzij Alexandra, een aanrader!

JENNY-ZWANGERSCHAP (mei 2019)

Nadat ik prachtige bolle buik foto's gezien had van jouw hand, was ik op slag verliefd. Dit waren de foto's die ik wou, dit was de herinnering die ik wilde vereeuwigd zien. Aangezien ik hoogzwanger was en jij volzet, heb je mij toch op 1 mei een prachtige sessie gegeven. Vanaf dat je de deur voor me open deed was ik helemaal op mijn gemak. Je ziet het niet op de foto's, maar in de studio stond ik in mijn puurste ik, en geen enkel moment heb ik mij ongemakkelijk gevoeld. Bedankt voor de prachtige foto's, bedankt om anders te zijn dan de anderen, bedankt voor jij.

FRANCESCA-NEWBORN (mei 2019)

Wauw, al bijna een jaar geleden kwamen we langs voor de newborn shoot met ons klein meisje. De foto’s zijn zo mooi geworden, en wat een leuke ervaring was dit, in de lekker warme studio :D

 Ik kan niet wachten tot ons klein model nog eens voor jouw lens mag staan!

FRANCESCA-HUWELIJK (november 2018)

Wat een leuke dag, ons huwelijk. & Wat een mooie herinneringen hebben we ervan met jouw foto’s! Het maken van de foto’s was heel ontspannen, totaal niet ongemakkelijk en dat was voor ons top want zo voelen we ons wel snel voor de camera!

Bedankt Alexandra xxx

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Fotografie: Alexandra Verachtert